Post by stangiportinsmind on Feb 9, 2022 9:43:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τα κουπόνια ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
υπέροχο διασκεδαστικό παιχνίδι πολύ καλά γραφικά και παιχνίδι
πλατφόρμα AD. Τόσες πολλές διαφημίσεις. Πληρώστε για να πετάξετε τα σκουπίδια.
Καλό
Μου άρεσε πολύ αυτό το shoot-em-up - μέχρι που ώθησαν σε διαφημίσεις μεταξύ κάθε σταδίου, ακόμη και σε σημείο που το gameplay συνεχιζόταν στο παρασκήνιο! Κακή κίνηση, δεν πρόκειται να το υποστηρίξω και θα συνιστούσα να το αποφύγετε!
STRIKERS 1999 Arkade gopd
ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΥΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ
Το βαθμολογώ με 1 αστέρι γιατί κάθε φορά που αγγίζω το κουμπί πίσω, απλώς το παραλείπω και επιστρέφω στο μενού. Όταν επιστρέφω σε αυτό το επίπεδο, είδα μόνο μαύρο και με διώχνει από το παιχνίδι. Παρακαλώ διορθώστε το
Ένα πραγματικά ενοχλητικό ζήτημα είναι ότι η πρόοδός σας δεν αποθηκεύεται. Ξεκινάς από την αρχή από καιρό σε καιρό.
Οι εφαρμογές θέλουν να έχουν πρόσβαση στην επαφή μου. Οχι ευχαριστώ!
Καλό shoot em up παιχνίδι
δεν χρειάζεστε πρόσβαση στις επαφές μου για χρήση, καταργήθηκε.
το γραφικό δεν είναι καλό
φοβερό να παίζεις
Stickman Ghost 2: Ninja Games Azione bxl
πολυ καλο
Επιζώ!!!
Υπέροχες αλλά οι διαφημίσεις κάθε δευτερόλεπτο είναι περιττές
Σοβαρά σας άφησα να έχετε άδεια για τις επαφές μου...μμ όχι ευχαριστώ
Απολαυστικός
δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στην αίθουσα αναμονής για παιχνίδι για πολλούς παίκτες. παρακαλώ να το διορθώσετε. ευχαριστώ.
Καταπληκτικό νοσταλγικό παιχνίδι arcade/MAME !
είναι εντάξει
γιατί χρειάζεστε πρόσβαση στα μέσα φωτογραφιών και τις επαφές για να παίξετε το παιχνίδι που είναι χαζό.
Συνεχίζει να συντρίβεται
υπέροχο παιχνίδι Συνιστώ αυτό το παιχνίδι για όλους πολύ υπέροχο χωρίς σφάλματα χωρίς προβλήματα λειτουργεί τέλεια
Κλάκα!!! Σχεδόν σε επίπεδο Cave games!!!! Πάντα μου άρεσε αυτή η σειρά στο Arcade/MAME homebrew. Αν δεν έχετε παίξει Shmup της σειράς Cave τότε ψάξτε τις!!!!!
πολύ ωραίο 👍
Μεταλλικός γυμνοσάλιαγκας 2
πάρα πολλές προσθήκες
... αλλά πολύ ακριβό
Το είχαν παλιά στα μηχανήματα τα ηλεκτρονικά και ήταν τέλειο
Αυτό είναι φοβερό.👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
διαγράφηκε τι θα έπρεπε να απογειώνει το Google Play !! απάτη το δίνω -5 αν μπορούσα
ωραίο για το παλιό σχολείο
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται περισσότερες αποστολές.
Δεν ξέρω ακριβώς γιατί χρειάζεστε πρόσβαση στις επαφές μου για να παίξετε το παιχνίδι, Απεγκατάσταση μετά από αυτήν την αξιολόγηση.
Πολύ καλός δολοφόνος χρόνου. Αν και πολλές σφαίρες πετούν τριγύρω, αν δεν είστε προσεκτικοί, σκοτώνεστε, αλλά είναι διασκεδαστικό.
πολύ καλά παιχνίδια
Περνάει η ώρα. Απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι. Έχετε παιδιά που θα απολαύσουν αυτό το παιχνίδι χωρίς ένα τέταρτο να παίξουν. Ενήλικες ή παιδιά αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι.
Τόσο χαρούμενα παιχνίδια
STRIKERS 1999 Arkade gopd
χμμ το λατρεύω .. αν και είναι ένα παλιό σχολικό παιχνίδι, εξακολουθεί να είναι φοβερό
Δεν θα εκτελεστεί χωρίς πρόσβαση στις επαφές μου. Ξινίζει όλος ο στάβλος του κατασκευαστή για μένα.
Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια
Ένα αστέρι γιατί ξόδεψα χρήματα σε πολύτιμους λίθους για να ξεκλειδώσω ένα αεροπλάνο και όταν έκλεισα την εφαρμογή και επέστρεψα όλα επαναφέρθηκαν, έτσι έχασα το τζετ μου και έχασα τα $$$ μου
Ακριβώς το είδος της κλασικής εμπειρίας arcade που θυμάμαι ήταν ΦΟΒΕΡΟ!
Το αγαπημένο της παιδικής ηλικίας, τρόπος για πολλές διαφημίσεις. Δεν το sayo g δεν πρέπει να είναι κανένα αλλά βλασφημία!!! Μετά σταματά να λειτουργεί και πρέπει να το κατεβάσω ξανά. Τελευταίες 3 φορές και είμαι έξω
Κάρφωσες το arcade shooter! Τα γραφικά, η μουσική, τα αφεντικά είναι όλα 100% στο σημείο. Αυτό το παιχνίδι με κάνει να θέλω να πάρω περισσότερα τέταρτα χαχα
Ήταν εντάξει