Post by stangiportinsmind on Feb 9, 2022 9:28:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz puan ▞▞▞
▞▞▞ Modern War Choppers: Shooter 2022 version ▞▞▞
harika ve eğlenceli
Güzel bir oyun ama biraz çalışma gerektiriyor
deneyeceğim, olabilir mi!?!?
Şimdiye kadar oynadığım çok çok çirkin bir oyun.... Lütfen oyunu geliştirmemiz gerekiyor ....
လူမင်း
En kötüsü
bence kötü oyun oyunla ilgilenmiyorum
Hayat ekleyin lütfen 💊🔪💱💹🏥🔝🔙🔛🔜🔚🚭 🆒✔
Bu oyunu ilk indirdiğimde, YÜKSEK BİR SEVİYEDEN ÜSTÜN HELİKOPTERLERE karşı tuşa basılmıştım, bu oyunun GERÇEKTEN kendi çöpçatanlığını düzeltmesi GEREKİYOR, eğer dezavantajlı bir şekilde başladıysanız, çünkü görünüşe göre oyun sizin 3. seviye bir oyuncu olduğunuzu düşünüyor ve sizi karşı karşıya getiriyor. MI-8'İNİZDEN ÜSTÜN helikopterler, geliştiricilere çöpçatanlığı düzeltmelerini tavsiye ediyorum, geliştiricilerin de yaptıkları savaş uçağı oyununda çöpçatanlığı düzeltmeleri gerekiyor.
iyi oyun kötü değil
indirdiler seni bir cnn haber helikopterine koydular ve seni apache'lere karşı koydular...kaldırıldı
Epik Sim hissi!
bence bu iyi bir oyun
Güzel ama makineli tüfek, füze, roket ve diğerleri gibi daha fazla silah eklerlerse daha eğlenceli olabilir🙂.
çok kötü
geliştirme
Zaman gecirmek icin iyi bir oyalanmaca
تو 84 در صد گیر کرد 😕😑
Anti füzeler nadiren çalışır .sınırlı cephane kaynağı. Otomatik ateş. Diğer oyuncuyu kilitlemeniz gerekiyor. Füzeler hariç silahlar üzerinde tam kontrol yok
Güzel oyunlar.
Bu oyun berbat, indiremiyorum bile. birçok kez yeniden başlatmayı denedim ama asla işe yaramadı
Bu oyunu seviyorum, grafikler iyi ve kontroller iyi ama helikopterler çok pahalı.
Oynanış, daha önce oynadığım Modern Warplanes ile aynı.👍
Online oyuncular gibi oyuna gerçek oyuncuları koyabilir misin, böylece gerçek oyuncular ilişki kurabilir ve bunu eklersen ve helikoptere daha fazla grafik koyarsan 5 yıldız verirsin
Bahut bakbaas oyunu hai.
Güzel bir oyun ve iyi bir Grafik
Kontrol iyi değil. Oyun kontrolünü yükseltin.
Bu güzel BUNU SEVİYORUM 😍 OYUN
Lütfen manuel makineli tüfek ateşi gibi ekleyin ve daha fazla helis ekleyin
Modern War Choppers : 워게임 슈터 액션 tkc
Modern War Choppers: Shooter Akcijske igre wgo
Bu oyun şov ve çok sıkıcı bir uygulamadır, bu yüzden mb'nizi boşa harcamayın
Chopra'nın hızı sıfır, Chopra'nın değil mi yoksa 🐜 o yüzden 1 yıldız veriyorum
Türk yapımı ATAK helikopteri yok. Ancak saçma sapan helikopter var. Hemen sildim oyunu.
Bu şimdiye kadar gördüğüm en iyi 130 mb oyun. Ama seviyeler gittikçe zorlaşıyor ve bu beni hayal kırıklığına uğrattı ya da helikopter fiyatları çok fazla lütfen düzeltin.
Magic Survival Įprastos temos ejbn